Babykoncert (ca. 0-9 mdr.)

Musikmødet tager udgangspunkt i babyernes oplevelsesverden i tæt kontakt med deres forældre. Musikmødets mål er at appellere til babyernes nysgerrighed og glæde omkring musik, og at give forældrene ny inspiration til at skærpe deres egen og babyernes opmærksomhed på den musik, der er en del af hverdagen.
Medvirkende: Cecilia Engelbrecht Heick (vokal), Thomas Clausen (klaver), Thomas Fonnesbæk (kontrabas).
Musik og tekst er af Cecilia Engelbrecht Heick og findes dels på cd/dvd’en “Sange til dig” og dels på cd’en “Jeg glemte at sove i nat”. Begge dele kan lånes på folkebiblioteket eller købes her.

MUSIKMØDET er en koncert for babyer i alderen 0-9 måneder, hvor babyerne oplever den levende, akustiske musik og inddrages aktivt i musikken i tæt kontakt med deres forældre.
Kroppen og stemmen er musikkens ophav. Allerede før fødslen er barnet i stand til at høre og genkende musik, og musik har en enorm betydning for barnets udvikling.
KUNSTFRØ arbejder med formidling af musik til de alleryngste ved at inddrage dem aktivt igennem sange og sanglege bygget op omkring enkle kompositioner, nærvær i formidlingen, og et højt musikalsk niveau.